Phone 0318282297 / 0733928751

NOI FACEM CA IT-UL SA PARA MAI SIMPLU

PROBABIL TE INTREBI DE CE AI ALEGE ELINK DATA COMPUTER.
CE PUTEM FACE NOI PENTRU TINE SAU COMPANIA TA?
TE PUTEM AJUTA ATUNCI CAND AI PROBLEME CU CALCULATOARELE SAU LAPTOPURILE!
TE PUTEM AJUTA ATUNCI CAND AI PROBLEME CU RETAEAUA SAU IMPRIMANTELE!
SI MAI IMPORTANT ESTE FAPTUL CA TE PUTEM AJUTA SA PREVII ACESTE PROBLEME
CA TU SA POTI SA TE CONCENTREZI ASUPRA LUCRURILOR TALE IMPORTANTE
HOME SUPORT - TICKET

DESKTOP & LAPTOP - SERVICII & TARIFE

INSTALARE DE BAZA SISTEM DE OPERARE WINDOWS - 75 RON

Cuprinde instalarea sistemului de operare si a driverelor de sistem ; tariful nu cuprinde salvare de date, aplicatii, personalizare software.

INSTALARE COMPLETA SISTEM DE OPERARE WINDOWS - 150 RON

Cuprinde instalarea sistemului de operare si a driverelor de sistem inclusiv salvare date personale, instalare aplicatii solicitate de client, personalizare software conform cerintelor clientului.

INLOCUIRE COMPONENTE INTERNE TIP PLUG AND PLAY - 65 RON

Componentele care nu necesita instalare de drivere (ex: memorie ram, unitate optica, sursa de alimentare, cabluri date) ; tariful nu include costurile de achizitie individuale ale componentelor.

INLOCUIRE PROCESOR SI/SAU COOLER RACIRE PROCESOR - 70 RON

Cuprinde montajul procesorului si repastarea termica, nu cuprinde costurile de achizitie individuala a componentelor (procesor si/sau cooler).

INLOCUIRE COMPONENTE TIP NON PLUG AND PLAY - 100 RON

Se refera la componente la care pe langa montarea fizica in calculator necesita si instalare de drivere de componenta (ex: placa video, placa de sunet pe solt, placa de retea cu fir/wireless pe slot, card reader).

INLOCUIRE PLACA DE BAZA CLACULATOR - DE LA 150 RON

Se aplica in cazul in care aceasta s-a defectat si nu mai poate fi reparata presupunand ca restul componentelor care se transfera de pe placa de baza defecta pe cea noua sunt compatibile; nu cuprinde costurile placii de baza ca si piesa sau ale componentelor care nu se pot transfera din cauza incompatibilitatii cu noua placa de baza.

INLOCUIRE SURSA ALIMENTARE UNITATE CENTRALA - 70 RON

Se aplica in cazul in care vechea sursa s-a defectat si nu mai poate fi reparata sau nu mai face fata consumului de energie a componentelor in urma unui upgrade al acestora; nu include costul sursei de alimentare ca si piesa de schimb.

ASAMBLARE CALCULATOR DIN COMPONENTE INDIVIDUALE - 200 RON

La cererea clientului se pot asambla unitati centrale din componente noi sau folosite (presupunand ca sunt functionale si compatiblie) puse la dispozitie de catre client sau furnizate de prestator; nu cuprinde costurile individuale ale componentelor ce se asambleaza.

REPARARE COMPONENTE DESKTOP - DE LA 100 RON

Include demontarea componentei din sistem si inlocuirea de piese electronice din aceasta, presupunand ca respectiva componenta se mai poate repara sau mai justifica in functie de vechimea sau starea de defectare (ex: reparare placa de baza, monitor, placa video, sursa alimentare).

CURATARE HARDWARE INTERNA - 100 RON

Presupune inlaturarea prafului acumulat in interiorul echipamentelor, pe sistemele de racire ale componentelor, in sursa de alimentare unde este cazul, in carcasa.

TRANSFER SAU BACKUP DATE UTILIZATOR - DE LA 100 RON

Se aplica la mutarea datelor de pe un mediu de stocare pe altul (ex: de pe hard-disk pe usb-stick, dintr-un dispozitiv in altul (ex: din aparat foto pe calculator) sau creerea unei copii de rezerva a datelor.

SALVARE DATE DE PE MEDIU DE STOCARE DEFECT - 300 RON/ora

Se aplica in cazul mediilor de stocare care nu mai pot fi accesate in mod normal (ex: hard-disk defect, usb-stick defect) presupunand ca starea de defectare mai permite salvarea datelor; nu include reinstalarea sistemului de operare sau costul individual al componentei defecte.

DEVIRUSARE SISTEM - 70 RON

Se aplica in cazul infectarii software cu programe sau fisiere mailtioase in situatia in care sistemul de operare nu a fost afectat iar datele utilizatorului nu au fost alterate (ex: criptatrea iremediablia a datelor personale) nu include reinstalarea sistemului de operare.

PRELUAREA & RETURNAREA ECHIPAMENTELOR - GRATUIT

Se aplica in situatia in care clientul solicita preluarea echipamentelor (unitati centrale,imprimante) din locatia sa la service-ul prestatorului si returnarea acestora dupa reparare.

INTERVENTIA IN LOCATIA CLIENTULUI - 100 RON/ORA

Se aplica in situatia in care echipamentele de calcul nu pot fi preluate in service-ul prestatorului si trebuiesc reparate in locatia unde sunt montate; nu include costurile efective de manopera sau costurile componentelor.

INLOCUIRE TASTATURA LAPTOP - 100 RON

Se aplica in cazul defectarii acesteia (ex: taste individuale care nu mai functioneaza, varsarea de lichide pe tastatura) in general aceasta componenta nu se poate repara; nu include costul tastaturii ca si piesa de schimb.

INLOCUIRE SAU UPGRADE COMPONENTE INTERSCHIMBABILE - 100 RON

Componente care nu sunt integrate pe placa de baza a laptopului si se pot detasa (ex: memorie ram, unitate optica, placa wi-fi,HDD) se pot inlocui ;nu sunt incluse costurile de achizitie ale componentelori.

INLOCUIRE DISLPAY LAPTOP CU SAU FARA CAPAC/RAMA DISPLAY - 130 RON

Se aplica in cazul spargerii sau defectarii display-ului incorporat al laptopului sau al capacului/ramei acestuia; nu include costurile componentelor ca si piese de schimb.

INLOCUIRE HARD DISK LAPTOP SAU UPGRADE LA SSD - 100 RON

Se aplica in cazul in care hard disk-ul s-a defectat, capacitatea de stocare nu mai este suficienta sau se doreste sporirea performantelor laptopului prin upgrade-ul la SSD; nu include salvarea detelor, reinstalarea sistemului de operare sau costul de achizitie a piesei de schimb.

INLOCUIRE SAU REPASTARE PROCESOR LAPTOP - 100 RON

Se aplica in cazul in care se doreste upgrade-ul cu un procesor compatibil mai performant sau in cazul in care laptopul se supraincalzeste din cauza degadarii calitatilor de transfer termic al pastei termoconductoare; presupune in general demontarea completa a laptopului; nu include costul procesorului daca acesta se inlocuieste.

INLOCUIRE PLACA DE BAZA LAPTOP - 150 RON

Interventia se face in cazul in care aceasta s-a defectat si nu mai poate fi reparata, in general necesitand demontarea completa a laptopului. Deasemenea placa de baza de schimb trebuie sa corespunda exact modelului de laptop; nu include costul de achizitie a placii de baza.

OFERTE COMPANII - SERVICE & MENTENANTA

ASISTENTA SI MENTENANTA LAPTOP,DESKTOP & SERVERE

CLOUD BACKUP,RECUPERARE & SALVARE DATE

MONITORIZARE SI DEZVOLTATE RETEA HORECA & CORPORATE

ASISTENTA SI UPGRADE ECHIPAMENTE CCTV,CONTROL ACCES & PONTAJ,SONORIZARE

MENTENANTA & CONSULTANTA IT PERSOANE JURIDICE

CABLARE STRUCTURALA HORECA & CORPORATE

CONTACT ELINK DATA COMPUTER

CONTACTEAZA-NE

Daca doresti informatii sau asistenta din partea consultantilor nostri,completeaza formularul alaturat pentru a ne trimite mesajul tau.

office@elinkdata.ro

elink_datacomputer2

0318282297 Interior: 100 , 103 - Tehnic ; 101 - Vanzari

Str.Muncii , Nr.1 , Sinaia , Prahova - 106100.

PROGRAM DE LUCRU : VANZARI 09.00 -17.00

PROGRAM DE LUCRU : SERVICE 09.00 -17.00 ; IT HelpDesk & Service: NON-STOP